Download Vellezerit Gashi - Kenga e Zagrebit Mp3

Bitrate: 320 Kbps

Duration: 13:23

Size: 22.97 Bytes

vllezrit gashi moj kosov
Duration: 08:55 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit Gashi - Komandanti legjendar Adem Jashari
Duration: 08:30 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit Gashi - IBRAHIM RUGOVA
Duration: 11:56 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
VELLEZERIT GASHI - HAJREDIN PASHA
Duration: 05:10 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vëllezërit Gashi - Qka ki nanë që kjan ti
Duration: 06:13 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit Gashi - Kush e hoqi gurin
Duration: 10:25 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit Gashi - Moj Kosove mriz me zana
Duration: 03:57 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit Gashi - Atdhetari Besim Ndreca
Duration: 07:18 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit Gashi - Albulena
Duration: 03:57 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vëllezërit Gashi Vushtrri Kënga Avdyl Uka
Duration: 19:46 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit Gashi - Moj Shqipni mos thuj marova
Duration: 04:57 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit Gashi - Çi feat. eli kur kendohet kenga
Duration: 11:29 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Halil Bytyqi dhe Vllezrit Gashi Kenga e Zagrepit
Duration: 12:35 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit Gashi - Kanga e mrikes
Duration: 16:25 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit Gashi - Gjon Kastrioti
Duration: 13:28 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit Gashi - Moj Kosove muri i lavdise
Duration: 06:22 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit Gashi - Mitrovice rrehi teli
Duration: 07:44 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Halil Bytyqi dhe Vllezrit Gashi Ran Mirdit Tre Kapetana
Duration: 08:41 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vllezrit Gashi
Duration: 08:31 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vëllezërit Gashi - Kushtuar Rapsodit Augustin Ukaj
Duration: 07:35 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit Gashi Kanga e Vellezerve Haradinaj
Duration: 04:41 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit Gashi - Avni Rrustemi
Duration: 20:06 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vllezrit Gashi - Thrret Prizreni Mori Shkoder
Duration: 04:56 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vëllezërit Gashi - Ku po shkon ushtria e Sllavit
Duration: 07:42 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit GASHI - Kadri Ademi dhe Fadil Rashiti
Duration: 21:09 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit Gashi - Na ra shkau ne Karadak
Duration: 05:00 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit GASHI - Komandant Agim Ramadani
Duration: 09:27 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit Gashi - Kenga e Zagrebit Dy Zoj T malit
Duration: 13:25 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit Gashi Mic Sokoli
Duration: 06:24 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vëllezërit Gashi - Moj Kosovë muri i lavdisë
Duration: 05:13 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vllezrit Gashi - Valle
Duration: 07:46 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit Gashi - I madhi zot te qofshim fale
Duration: 05:00 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
vllezrit gashi ne remnik 2
Duration: 17:42 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Halil Bytyqi dhe Vllezrit Gashi Regj Memeti
Duration: 07:42 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Halil Bytyqi dhe Vllezrit Gashi Syl Rrezalla
Duration: 09:41 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vllezrit Gashi - Ran n Mirdit tre kapetana
Duration: 10:11 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit Gashi - Moj Bjondine me sy te zi Dy Zoj T malit
Duration: 03:39 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
VELLEZERIT GASHI - Kenge per Besim Ndrecen
Duration: 08:29 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
VLL GASHI - BESIM NDRECA
Duration: 12:54 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
VLL GASHI - KENGE POPULLORE T FORTA 30 min
Duration: 29:20 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezrit Gashi - Me shkoj T rit ne Gurbet
Duration: 06:57 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit Gashi - Mete Isufi nje djale i ri
Duration: 05:58 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vellezerit Gashi Male ne Male e Kru ne Krue
Duration: 03:36 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Gjon Pepaj me Vëllezërit Gashi - Fjal e re na ka ra n Shkoder Mori qik shko n valve t lumit
Duration: 10:08 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps