Download Sinan Gashi & Zymer e Taulant Gashi - "Salih Bajrami..." Mp3

Bitrate: 320 Kbps

Duration: 05:24

Size: 9.27 MB

Sinan Gashi & Zymer e Taulant Gashi - "Salih Bajrami "
Duration: 05:24 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Halit Gashi & Sinan Gashi & Zymer Gashi & Taulant Gashi - Bilbil
Duration: 04:34 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Sinan gashi taulant gashi edonis gashi - tahir meha
Duration: 04:06 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Sinan Gashi dhe Grupi - Ti na erdhe Pavarsi
Duration: 03:38 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Edonis Gashi & Sinan Gashi & Zymer Gashi & Taulant Gashi - Kur kam derte kur kam halle
Duration: 04:09 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Sinan gashi taulant gashi edonis gashi - Kreshta e kosoves
Duration: 02:48 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Edonis Gashi & Sinan & Zymer & Taulant Gashi - Moj Kosove mriz me zana
Duration: 03:19 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Sinan Gashi - "Bylbyl" degjone sa fort
Duration: 03:57 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Sinan dhe Edonis Gashi dhe Bijtë e Bajram Bajes - Kumanova një djalë i ri
Duration: 07:17 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Edonis e Sinan Gashi - "Ah Shqipni"
Duration: 03:59 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Shkelzen Morina e Sinan Gashi - "Mahmut Pasha" Me KALLASH
Duration: 03:16 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Zymer Gashi & Taulant Gashi te bit e Bajram Bajes - Hamdi Berisha
Duration: 04:39 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Zymer & Taulant Gashi
Duration: 04:04 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Taulant Gashi - Osman Daka
Duration: 03:30 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Sinan Gashi - Ismet Rrahmani
Duration: 04:23 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Edonis e Sinan Gashi - "Qka po i thot Dema Kadris"
Duration: 05:16 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Edonis e Sinan Gashi - "Gurbeti po me shkrin"
Duration: 04:08 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Edonis Gashi e Sinan Gashi - "Dikush Majit ja shkel lulet"
Duration: 03:05 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Osman Sefa me djal & Sinan Gashi - Pyet Drenica
Duration: 04:46 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Sinan Gashi - Hazir Kryeziu
Duration: 04:50 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Edonis Gashi & Sinani e Syla - "Zuna n kajke"
Duration: 05:11 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Naim Krasniqi e Sinan Gashi - "Ismajl Hyseni"
Duration: 05:19 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Sinan Gashi - Abedin Nika
Duration: 03:47 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Edonis Gashi & Sinan Gashi - "Kosove mriz me zana"
Duration: 03:11 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Edonis e Sinan Gashi - "Nora e Kelmendit" degjone vogelushin
Duration: 02:45 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Shkelzen Morina e Sinan Gashi - "Te gjasht lisat "
Duration: 03:49 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Naim Krasniqi e Sinan Gashi - "Bylbyli" per deshiren time
Duration: 08:19 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Naim Krasniqi e Sinan Gashi - "Lulezoj Fusha"
Duration: 06:13 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Halit Gashi & Sinan Gashi - Moj Kosove ta puthsha plagen
Duration: 03:04 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Sinan Gashi - Bec Sinani Telegrafi
Duration: 07:16 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Sinan Gashi & Salih Gashi - Haradin Pasha
Duration: 04:49 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Edonis Gashi - Nana Loke
Duration: 03:26 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Kastriot Seferi Taulant Gashi - Kanqnik
Duration: 03:13 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Naim Krasniqi e Sinan Gashi - "Keq Hyseni"
Duration: 05:36 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Edonis Gashi e Sinan Gashi - "Çou Pashë more pashë"
Duration: 03:01 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Sinan Gashi e Halit Gashi - "Hajredin Pasha"
Duration: 04:46 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Sinan e Edonis Gashi - "Gurbet qofsh mallku"
Duration: 03:15 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Sinan Gashi e Jeton Fetiu - "Oj Shkoder"
Duration: 07:03 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
ZYMER & TAULANT GASHI - KRENAR JEMI
Duration: 02:46 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Naim Krasniqi e Sinan Gashi - "Mahmut Pasha"
Duration: 03:31 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Sinan Gashi me djal Edonis Gashi - Qove Pash
Duration: 02:14 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Sinan Gashi e Halit Gashi - "Jakup Ferri"
Duration: 03:19 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Kastriot Seferi - Zymer & Taulant Gashi kang per Mic sokolin
Duration: 02:44 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Shkelzen Morina e Sinan Gashi - "Pyet Drenica" Mleqan
Duration: 04:36 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Naim Krasniqi e Sinan Gashi - "Po perzihet Prizreni"
Duration: 03:23 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Pyt kosova - Kastriot Seferi Zymer & Taulant Gashi
Duration: 04:16 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps