Download Qerim Gashi & Zek Gashi & Rrahim Gashi - Mus Tahiri Mp3

Bitrate: 320 Kbps

Duration: 06:53

Size: 11.82 Bytes

Zekë Gashi Vll Gashi & Veteranti i Muzikes Folklorike Shqiptare Qerim Gashi Panorc
Duration: 14:58 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Qerim Gashi dhe Is Lapçeva - Hamz Roda
Duration: 02:22 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Trimat e Lirise Zeke Gashi
Duration: 02:57 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Zeke Gashi
Duration: 13:09 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Osman Sefa & Qerim Gashi - "N Fushë t Kosoves"
Duration: 05:17 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Zeke Gashi me Veteranin Qerim Gashin - Kenga e Syle Rezalles
Duration: 05:40 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Zekë Gashi & Vll Gashi PANORC
Duration: 10:56 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
zek gashi koncerti ne walsut - tingen
Duration: 01:02 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
VLL GASHI - KENGA QERIM JETISHIT
Duration: 10:27 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Qaush Gashi
Duration: 10:47 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Isa Llapqeva dhe Qerim Gashi - Selman Kadria
Duration: 12:27 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Isa Llapqeva dhe Qerim Gashi - E mir boll qe shkon perpjet
Duration: 04:59 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Aziz Gashi Merre Merre shtypja koken
Duration: 03:42 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
zek gashi
Duration: 02:56 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Isa Llapqeva dhe Qerim Gashi - Kral Nikolla
Duration: 07:26 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Qerim Gashi & Is Llapqeva - Vajtimi i Avdise
Duration: 02:41 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Isa Llapqeva & Qerim Gashi - Shahirat e Kosoves
Duration: 02:30 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Lek Duhani & Valentin Laci & Rrahim Gashi & Leonard Gashi - Mrika
Duration: 12:20 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Bashkim Gashi - Del zemra
Duration: 03:26 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
QERIM E HYSEN GASHI &ISA BEGU
Duration: 04:24 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Zeke Gashi e Fatmir Berisha Kenge per Zhuj Selmanin
Duration: 04:15 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Bashkim Sylaj dhe Avni Gashi Ali Pasha
Duration: 09:48 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Zeke Gashi e Fatmir Berisha me kengen Zuna nkajk
Duration: 06:47 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Augustin Ukaj & Demir Gashi & Pren Berisha - Dy zogj te malit
Duration: 06:22 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Kenge bukulike Zef Gashi
Duration: 03:10 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Keng Folklorike Demir Gashi & Vll Qerimaj Kenga 300 Vet
Duration: 05:36 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Augustin Ukaj & Grupi - "Dert mi dert"
Duration: 05:25 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Martin Gojani - Nik Lita
Duration: 06:19 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Zef Kaqinari Afrim Gashi Pren Berisha
Duration: 10:01 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Mirak Ukaj & Valentin Laci - Ne Mitrovic rrehi teli
Duration: 05:12 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Augustin Ukaj & Mhill Krasniqi - Ram Sadria
Duration: 06:49 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Mark Gojani - Keng per Ganimeten
Duration: 04:34 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Zef Gashi & Nikoll Biblekaj - Dal nga dal po vjen behari
Duration: 02:47 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Abaz Gashi Keng per Nazmi Gashin Dj Meti
Duration: 03:15 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Riza Daci Sevdi Gashi Kujtim e Hajdin Rraci e Valdet Gash K N lu feat. na lindi Bajram Curri
Duration: 03:55 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vllezrit Gashi - Oj Tok E Kosoves Oj Vendlindja jon
Duration: 05:11 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vllezrit Gashi & Aziz Gashi & Afrim Gashi & Pren Berisha - Prej nje shpati ti nshova syt
Duration: 03:37 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Xhadi Gashi&Afrim Gashi qerim jetishi
Duration: 07:51 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Augustin Ukaj Marjan Gojani "KËNGE PER MUS TAHIRIN"
Duration: 09:59 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Zef Kaqinari Afrim Gashi Pren Berisha 2
Duration: 04:08 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Sinan Gashi - Skender Buzhala Hamez llapqeva Syl drenoci
Duration: 02:30 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Qaush Gashi SELMAN KADRIA
Duration: 09:09 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
Vllezrit Gashi - Prej Stambollit Po Vjen Haberi
Duration: 07:49 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps
xhevdet gashi kline
Duration: 03:55 - Source: soundcloud - FileType: mp3 - Bitrate: ~320 Kbps